Aktivitetsbok Sea Friends 18 cm

329 kr

I lager

Låt oss gå på äventyr med vänner från havet och dyka ner i en rolig aktivitetsbok fylld med sensoriska aktiviteter. Wally bjuder in din bebis att gå med i en spännande undervattensvärld med lekfulla havsvänner och upptäcka vem som gömmer sig under det mjuka snäckskalet. Den här babyboken är full av stimulerande funktioner – perfekt för nyfikna små sinnen. Det finns skrynkliga ytor, taktila texturer, en mjuk snäckskalsbitring för kliande tandkött och kontrasterande färger och mönster. Puffees kardborreklämma håller napparna nära. Använd leksakslänken för att fästa babyleksaken på en lekmatta för mage eller en bilbarnstol för underhållning på språng.

Storlek: 18 x 16 cm
Ålder: 0+ mån

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002331