Musse Pigg Jul Presentset Duschtvål 4×50 ml

49 kr

I lager

Presentförpackning med 4 doftande duschgel med bilden av Musse Pigg och hans vänner. Detta fyrpack med shower gels finns i färgerna persika, jordgubbe, melon och apelsin. Varje flaska på 50 ml är full av underbara dofter och mjukgörande ämnen. Förpackningen är dekorerad med favoritfigurerna från Disneys värld – Mimmi, Musse, Kalle Anka och Långben. En rolig och uppfriskande duschupplevelse som garanterat får dig att le. Presentförpackningen Musse Pigg är den perfekta gåvan till dig själv eller någon du tycker om. Varje gång du använder dessa duschgel kommer du att påminnas om den glada atmosfären. Den perfekta presenten till alla som fortfarande älskar de klassiska barnkaraktärerna.

Antal flaskor: 4 st
Volym per flaska: 50 ml

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006085