Stuff ´n Scuff

129 kr

I lager

Stuff ´n Scuff: Effektivt Skydd för Din Bilstolsrygg

Förvandla din bilresa till en renare och mer organiserad upplevelse med Stuff ´n Scuff. Detta smarta bilstolsskydd är den perfekta lösningen för att skydda baksidan av dina bilens säten från lera och smuts, samtidigt som det behåller en kompakt design för att inte begränsa benutrymmet.

Smart Design och Hållbart Skydd

Med sin smarta design behåller Stuff n Scuff sin form och erbjuder ett heltäckande skydd för hela sidan av bilstolen. De stora fickorna på Stuff n Scuff är rymliga nog att rymma de flesta av dina tillbehör, vilket gör det till ett måste för alla bilresor, oavsett om det är korta turer eller långresor.

Enkel Installation och Anpassningsbar Passform

Stuff n Scuff är enkel att fästa på bilstolens nackstöd och den justerbara nedre delen säkerställer att skyddet håller sig på plats. Dess justerbara rem gör det enkelt att anpassa efter olika bilmodeller och sätesstorlekar. Den är utrustad med två praktiska fickor, vilket gör det möjligt att hålla viktiga saker inom räckhåll och välorganiserade.

Med Stuff n Scuff kan du enkelt hålla din bil ren och skyddad från smuts och spill, samtidigt som du behåller en organiserad och tillgänglig förvaring av dina tillbehör.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002080