Stow ´n Go Bilorganisatör

169 kr

Slut i lager

Stow ‘n Go från Diono: Din Perfekta Bilorganisatör

Organisera ditt bilutrymme effektivt med Stow ‘n Go från Diono, en idealisk lösning för att hålla dina och dina barns saker i ordning under bilresor. Denna praktiska organisatör är utrustad med sju stora fickor och två flaskhållare, vilket gör den perfekt för att förvara allt från snacks till leksaker och vattenflaskor.

Designad för Enkelhet och Säkerhet

Stow ‘n Go är designad för att enkelt fästas runt framstolens nackstöd, medan den nedre delen sätts fast runt sätet. Det vattensäkra materialet skyddar mot spill och är lätt att rengöra, vilket gör denna organisatör till en praktisk tillägg i alla bilar. Dess justerbara band upp- och nertill säkerställer att den passar perfekt och är stabil under hela resan.

Kraschtestad och Universellt Anpassad

Stow ‘n Go är inte bara praktisk, utan också säker. Den har genomgått kraschtester för att säkerställa att den uppfyller säkerhetskraven. Med sin universella design är den lätt att installera i nästan vilken bil som helst. Den har måtten 38×58 cm och väger endast ca 230 g, vilket gör den till en lätt och effektiv lösning för att hålla din bil organiserad och prydlig.

Med Stow ‘n Go från Diono, kan du njuta av en mer organiserad och bekväm bilresa, oavsett om det är en kort resa till affären eller en längre semesterresa med familjen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002081