Volvo Micro Workers

79 kr

I lager

Dickie Toys Volvo Micro Workers: tunga maskiner för krävande uppgifter

Med Dickie Toys Volvo Micro Workers blir svåra jobb på Leksaksstadens byggplatser nu riktigt enkla: för leksaksbilarna i detta femdelade set, såsom ångvält, rivningsfordon, hjullastare, grävmaskin och dumplastbil, är redo för allt! Tillverkade under licens, dessa leksaksbilar med frihjul har designats ned till minsta detalj baserade på de ursprungliga Volvo-modellerna.

Varje leksaksbil har typiska rörliga delar: ångvältens vals roterar, rivningskulan svänger fram och tillbaka, hjullastaren och grävmaskinen har en rörlig skopa, och dumplastbilens flak kan lutas.

Detta set, med leksakbilarnas längd på 10 cm, är en utmärkt presentidé för små byggare från tre år och uppåt.

Varning! Ej lämplig för barn under 3 år på grund av små delar. Kvävningsrisk!

Produktdetaljer
• leksaksbilar med frihjul i ett 5-pack
• licens: Volvo
• ångvält, rivningsfordon, hjullastare, grävmaskin, dumplastbil
• rörliga delar som matchar fordonstypen
• längd: 10 cm
• åldersrekommendation: 3 år+

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007922