0%

Jumpsuit Flower Crepe

375 kr

Produktbeskrivning

Förnya din garderob med en jumpsuit från Cremie – den ultimata jumpsuiten som kombinerar charm och komfort, perfekt för såväl strandhäng som stadspromenader. Med sin korta modell och flörtiga volang skapar den en charmig silhuett.

Design & Stil

Söt och somrig med stretchig smock som ger en anpassningsbar passform och smala axelband försedda med fina detaljer. Volangen nedtill tillför en extra lekfull touch till din outfit.

Material & Komfort

Tillverkad i ett lätt och bekvämt material som gör den till en favorit under varma dagar. Den stretchiga smocken gör att toppen sitter bekvämt oavsett aktivitet.

Skötselråd

Tvättas skonsamt i 40°C.

Material

Linningen består av 92% Bomull, 6% Polyester och 2% Elastan för optimal komfort och rörlighet.

Färg

7032 – Bel Air Blue

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: