Klänning Mini Lurex Dot

Klänning Lurex Dot är en vacker klänning från Creamie med ett förtrollande blommigt mönster över hela plagget

Klänning Lurex Dot är den perfekta klänningen för att lysa upp din garderob med sitt vackra blommiga mönster och lekfulla detaljer. Den är idealisk för olika tillfällen och kommer garanterat att få dig att känna dig strålande och självsäker. Denna klänning har korta puffärmar med elastiska avslut och volanger vid axlarna, vilket ger den en feminin och lekfull touch. Klänningen har även en rynkad midja som ger en smickrande siluett.

Material

– Tillverkad av 90% polyester och 10% metalliska fibrer

Tvättanvisningar

– Tvätta vid 30°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla ej
– Stryk ej
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: