Jeansjacka Denim Cropped

Jeansjacka Denim Cropped är en oumbärlig sommardenimjacka från Creamie

Jeansjacka Denim Cropped är det perfekta tillskottet till din sommargarderob. Den kombinerar stil och komfort i en kort, trendig modell som kommer att göra dig redo för sommarens äventyr. Denna jacka har en kort modell och stängs framtill med metallknappar. Den har en klassisk krage och praktiska fickor på varje sida.

Material

– Tillverkad av 100% bomull

Tvättanvisningar

– Tvätta vid 40°
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: