Baddräkt Gold

Baddräkt Gold är en vacker baddräkt från Creamie med en förtrollande tryck av guldprickar över hela plagget

Baddräkt Gold är det perfekta valet för en dag vid stranden eller poolen med sitt vackra guldiga mönster och eleganta design. Den kommer att få dig att känna dig både bekväm och chic när du njuter av solen och vattnet. Den har en bred urringning med elastisk rem, där remmen har en fin volangkant med möjlighet att justera för att få den perfekta passformen. Vid midjan finns även ett extra lager med volanger. På baksidan finns en snygg Creamie-logga som ger en extra touch av stil.

Material

– Tillverkad av 85% polyester och 15% elastan

Tvättanvisningar

– Skonsam maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla ej
– Stryk ej
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: