T-shirt Crab Family

Upptäck T-shirt Crab Family

Denna “Crab Family” T-shirt är den perfekta kombinationen av lekfull design och komfort för barn. Tillverkad av 100% bomull, erbjuder denna T-shirt en skön känsla mot huden och är idealisk för allt från lekfulla dagar utomhus till avslappnade stunder inomhus.

OEKO-TEX® Certifierad och Barnvänlig

Denna T-shirt är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och trygg för barns känsliga hud. Den höga kvaliteten på bomullsmaterialet säkerställer en produkt som är både hållbar och skonsam.

Charmig och Lekfull Design

– Material: 100% bomull
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Rolig och attraktiv “Crab Family”-motiv som är perfekt för barn som älskar havet och dess varelser
– Användning: Passar utmärkt för vardagskläder, lek och utflykter.

Hög Komfort och Hållbarhet

Den rena bomullskonstruktionen erbjuder en mjuk och andningsbar känsla, vilket är perfekt för barns aktiva livsstil. Denna T-shirt är designad för att behålla sin form och komfort, även efter upprepade tvättar.

Lättskött och Praktisk

Denna T-shirt är lätt att underhålla och erbjuder en praktisk lösning för vardaglig användning. Dess hållbara material och kvalitetskonstruktion gör den till en favorit i varje barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: