Strumpor Vintage Bilar 2-pack

Utforskar Strumpor Vintage Bilar

Detta spännande paket innehåller två par barnstrumpor med lekfulla bilteman, perfekta för små fordonsentusiaster. Med en sammansättning av 65% bomull, 33% nylon och 2% elastan, erbjuder dessa strumpor både komfort och hållbarhet. De är idealiska för daglig användning och lek.

OEKO-TEX® Certifierad Kvalitet och Komfort

Båda paren strumpor i detta set är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och säkra för ditt barns hud. Detta garanterar en hög standard av produktkvalitet och är skonsamt för barn med känslig hud.

Unik och Lekfull Design

– Material: 65% bomull, 33% nylon, 2% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Ett par med vintage bil-design och ett par med ett modernt bil-mönster
– Egenskaper: Perfekta för aktiva barn, bekväma och hållbara för alla typer av äventyr.

Idealiska för Bilälskare

Dessa strumpor med sina unika bilteman kommer att vara en hit hos barn som älskar bilar. De är både funktionella och roliga, vilket gör dem till en favorit i barnens strumplåda.

Lättskötta och Praktiska

Dessa strumpor är enkla att sköta om och behåller sin form och kvalitet även efter upprepade tvättar. Paketet erbjuder en variation av stilar, vilket gör varje dag lite roligare.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: