Strumpor med Spetskant och Rosett

Utforska Strumpor med Stor Spetskant och Rosett

Dessa charmiga strumpor med stor spetskant och en söt rosett är en elegant tillägg till varje outfit. Tillverkade med en kvalitetsblandning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan, erbjuder dessa strumpor både komfort och stil. De är perfekta för speciella tillfällen eller för att lägga till en fin detalj till vardagsklädseln.

Certifierad Kvalitet och Säkerhet

Dessa strumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de är testade för och fria från skadliga ämnen. Detta garanterar att strumporna är säkra och skonsamma mot huden, vilket är särskilt viktigt för känsliga användare.

Elegant Design och Bekväm Passform

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Stilfull stor spetskant och en dekorativ rosett som ger en unik och feminin touch
– Användning: Idealiska för att komplettera en stilfull outfit eller för att ge en extra touch av elegans.

Mjukhet och Flexibilitet

Den höga andelen bomull ger en mjuk och naturlig känsla, medan nylon och elastan bidrar till en flexibel och hållbar passform. Dessa strumpor är utformade för att vara bekväma att bära och hålla sig på plats under dagen.

Lättskött och Mångsidig

Dessa strumpor är lätta att underhålla och behåller sin kvalitet även efter flera tvättar. De är ett utmärkt och praktiskt val för både vardag och speciella tillfällen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: