Strumpor med Dinosauriebrodyr

Utforska Strumpor med Liten Dinosauriebrodyr

Dessa charmiga strumpor med liten dinosauriebrodyr är perfekta för barn som älskar lekfulla och unika detaljer. Med en sammansättning av 67% bomull, 31% nylon och 2% elastan, erbjuder dessa strumpor både komfort och hållbarhet för aktiva små äventyrare.

OEKO-TEX® Certifierad Kvalitet och Säkerhet

Dessa barnstrumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och trygga för ditt barns hud. Detta garanterar en hög säkerhetsstandard och är idealiskt för barn med känslig hud.

Lekfull Design och Bekväm Passform

– Material: 67% bomull, 31% nylon, 2% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Attraktiv dinosauriebrodyr som ger en rolig och personlig touch
– Egenskaper: Perfekta för daglig användning, stödjande och bekväma.

Perfekt för Dagligt Äventyr

Den höga andelen bomull ger en mjuk och naturlig känsla, medan nylon och elastan bidrar till en flexibel och hållbar passform. Strumporna är designade för att hålla sig på plats och ge komfort under alla barnets aktiviteter.

Enkel Skötsel och Hållbarhet

Dessa dinosauriebrodyrstrumpor är lätta att sköta om och håller sin kvalitet även efter flera tvättar. De är ett praktiskt och hållbart val för barnens garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: