0%

Strumpbyxor Bomull Små Pompoms

127 kr

Utforska Baby Bomullstrumpbyxor med Små Pompoms

Dessa bedårande Baby Bomullstrumpbyxor med Små Pompoms är en söt och praktisk tillägg till varje babygarderob. Med en mjuk och bekväm sammansättning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan, är dessa trumpbyxor perfekta för att hålla din lilla varm och bekväm.

OEKO-TEX® Certifierad Kvalitet

Dessa babystrumpbyxor är certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen. Detta garanterar en hög säkerhetsstandard och är skonsamt för barnets känsliga hud.

Säker och Komfortabel Design

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Charmiga små pompoms som ger en lekfull touch
– Egenskaper: Elastisk och hållbar för aktivt babybruk.

Mjukhet och Flexibilitet för Varje Dag

Dessa trumpbyxor är utformade för att vara mjuka mot huden och flexibla nog för att tillåta fri rörelse, vilket gör dem idealiska för allt från lekstunder till vilostunder.

Lättskött och Hållbar

Tack vare kvalitetsmaterialet är dessa strumpbyxor lätta att sköta om och behåller sin form och kvalitet även efter flera tvättar, vilket gör dem till ett hållbart val för dagligt bruk.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: