0%

Strumpbyxor Bomull Små Vertikala Flätor

111 kr

Utforska Bomullstrumpbyxor med Små Vertikala Flätor

Dessa stilfulla bomullstrumpbyxor med små vertikala flätor kombinerar klassisk design med modern komfort. Tillverkade med en sammansättning av 70% bomull, 27% nylon och 3% elastan, erbjuder de en perfekt balans av mjukhet, hållbarhet och flexibilitet.

Certifierad Kvalitet och Komfort

Dessa trumpbyxor är certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, vilket garanterar att de är fria från skadliga ämnen. Detta gör dem till ett säkert och tryggt val för alla hudtyper, särskilt för de med känslig hud.

Elegant och Tidlös Design

– Material: 70% bomull, 27% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Unika små vertikala flätor för en elegant och raffinerad look
– Användning: Perfekta för både vardagsbruk och speciella tillfällen.

Mjukhet och Flexibilitet för Varje Tillfälle

Blandningen av bomull och nylon ger en mjuk känsla mot huden medan elastanet tillför nödvändig stretch och hållbarhet. Dessa strumpbyxor är både bekväma och funktionella, perfekta för att hålla dig varm och stilig.

Lättskötta och Hållbara

Dessa strumpbyxor är lätta att underhålla och behåller sin kvalitet och form även efter flera tvättar. De kombinerar långvarig hållbarhet med tidlös stil,

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: