0%

Ribbade Strumpor Blomapplikation

63 kr71 kr

Upptäck Ribbade Strumpor med Matchande Blomapplikation

Dessa charmiga ribbade strumpor med matchande blomapplikation kombinerar stilfull design med komfort. Tillverkade med en blandning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan, erbjuder dessa strumpor en bekväm och hållbar passform för alla tillfällen.

OEKO-TEX® Certifierad Kvalitet och Komfort

Dessa strumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket garanterar att de är fria från skadliga ämnen. Detta gör dem till ett tryggt och hälsosamt val för alla hudtyper, särskilt för de med känslig hud.

Elegant och Unik Design

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Fint ribbat mönster med en söt blomapplikation som ger en unik touch
– Användning: Perfekta för både vardagsbruk och speciella tillfällen, lägger till en elegant detalj till din outfit.

Mjukhet och Hållbarhet

Den höga andelen bomull ger en mjuk känsla mot huden, medan nylon och elastan bidrar till en flexibel och hållbar passform. Strumporna är idealiska för att hålla fötterna bekväma och snygga.

Lättskött och Praktisk

Dessa strumpor är lätta att sköta om och behåller sin kvalitet även efter upprepade tvättar. Den matchande blomapplikationen förblir intakt och ger strumporna en bestående charm.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: