0%

Ribbade Strumpbyxor med Elastiska Hängslen

135 kr

Utforska Ribbade Strumpbyxor med Elastiska Hängslen: Perfekt för Aktiv Lek

Dessa ribbade strumpbyxor med elastiska hängslen är en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Med en sammansättning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan, erbjuder de både komfort och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för barnens aktiva lek.

OEKO-TEX® Certifierad Kvalitet för Barnens Säkerhet

Dessa strumpbyxor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de har genomgått noggranna tester och är fria från skadliga ämnen. Denna certifiering garanterar en hög standard av säkerhet och hälsa för ditt barn.

Användarvänlig Design för Daglig Bekvämlighet

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Praktiska och justerbara elastiska hängslen för en säker och bekväm passform
– Egenskaper: Ribbstickning för flexibilitet och hållbarhet.

Perfekt för Aktiva Barn: Bekvämlighet och Rörelsefrihet

Den höga andelen bomull ger en mjuk känsla mot huden, medan nylon och elastan bidrar till en perfekt passform och rörelsefrihet. De elastiska hängslena håller strumpbyxorna på plats under alla barnens aktiviteter.

Lättskött och Mångsidig: Idealisk för Alla Tillfällen

Dessa strumpbyxor är lätta att sköta om och passar perfekt till en mängd olika outfits och tillfällen, från vardaglig användning till speciella event. En praktisk och stilfull lösning för ditt barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: