0%

Nätmönstrade Strumpbyxor

111 kr

Utforska Nätmönstrade Strumpbyxor

Dessa eleganta och trendiga mönstrade nätmönstrade strumpbyxor är en utmärkt kombination av modern design och komfort. Tillverkade av en högkvalitativ blandning av 93% nylon och 7% elastan, erbjuder dessa strumpbyxor både flexibilitet och hållbarhet för olika tillfällen och stilar.

Certifierad Kvalitet med OEKO-TEX®

Dessa strumpbyxor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket säkerställer att de är fria från skadliga ämnen. Detta gör dem till ett säkert val för alla hudtyper, och särskilt för de med känslig hud.

Stilfull och Funktionell Design

– Material: 93% nylon, 7% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Unikt och sofistikerat nätmönster för en elegant och attraktiv look
– Användning: Perfekta för såväl vardagligt bruk som för mer formella och festliga tillfällen.

Ultimat Komfort och Flexibilitet

Den höga andelen nylon ger en smidig och stretchig känsla, medan elastanet säkerställer en perfekt passform som håller formen. Strumpbyxorna är idealiska för en bekväm och stilsäker upplevelse.

Lättskötta och Mångsidiga

Dessa strumpbyxor är enkla att underhålla och bibehåller sin höga kvalitet även efter flera tvättar. Den distinkta designen gör dem till ett mångsidigt och praktiskt tillägg till din garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: