0%

Korta Strumpor Sammetsvolang

71 kr79 kr

Utforska Korta Strumpor med Sammetsvolang

Dessa eleganta korta strumpor med en distinkt sammetsvolang vid mudden är en perfekt blandning av stil och komfort. Tillverkade med en sammansättning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan, erbjuder dessa strumpor en mjuk och behaglig passform för vardagligt bruk.

Kvalitetssäkrad med OEKO-TEX®

Dessa strumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de är testade och godkända för att vara fria från skadliga ämnen. Denna certifiering säkerställer att strumporna är trygga och hälsosamma för alla hudtyper.

Charmig Design och Komfort

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Stilfull sammetsvolang vid mudden som lägger till en unik och feminin touch
– Egenskaper: Mjukhet och stretchighet för optimal komfort och passform.

Idealiska för Varje Tillfälle

Dessa strumpor passar perfekt för olika tillfällen, från avslappnade dagar till mer uppklädda händelser. Den unika designen med sammetsvolang gör dem till ett iögonfallande och elegant val.

Enkel Skötsel och Hållbarhet

Strumporna är lätta att underhålla och håller sin kvalitet även efter upprepade tvättar, vilket gör dem till ett praktiskt och hållbart tillägg till din garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: