0%

Korta Strumpor Confetti i Merinoull

39 kr

Utforska de Charmiga Korta Strumporna i Merinoullblandning med Konfetti

Dessa färgglada och bekväma korta strumpor i merinoullblandning är ett utmärkt tillägg till varje garderob. Med en kvalitetskomposition av 45% ull, 45% akryl, 9% nylon och 1% elastan, kombinerar de värme, komfort och hållbarhet på ett idealiskt sätt.

Högkvalitativ Komfort och Säkerhet

Dessa strumpor är certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, vilket försäkrar att de är fria från skadliga ämnen och säkra för alla hudtyper. Blandningen av ull och akryl ger en mjuk och behaglig känsla, medan elastanet tillför flexibilitet och en perfekt passform.

Trendig och Lekfull Stil

– Material: 45% ull, 45% akryl, 9% nylon, 1% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: En lekfull och färgglad konfetti-design för en unik och modern look
– Användningsområden: Idealiska för daglig användning, dessa strumpor tillför en rolig touch till alla klädval.

Lättskött och Mångsidig Användning

Dessa strumpor är enkla att underhålla och håller sin kvalitet även efter upprepade tvättar. Deras mångsidighet gör dem till ett praktiskt val för såväl vardagsbruk som speciella tillfällen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: