Halkfria Ankelstrumpor Cirklar

Upptäck Halkfria Ankelstrumpor – Cirklar

Dessa halkfria ankelstrumpor med cirkelmönster kombinerar funktionell design med modern stil. Tillverkade med en sammansättning av 85% bomull, 13% nylon och 2% elastan, erbjuder dessa strumpor en perfekt balans av komfort och hållbarhet. De är idealiska för aktiva dagar där extra grepp och stöd behövs.

Certifierad Kvalitet och Säkerhet

Dessa strumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och säkra för alla hudtyper. Detta garanterar en hög standard av produktkvalitet och är skonsamt mot huden.

Stilfull och Funktionell Design

– Material: 85% bomull, 13% nylon, 2% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Lekfullt cirkelmönster som ger en attraktiv och modern look
– Egenskaper: Halkfri teknologi för extra säkerhet och komfort.

Idealiska för Vardagligt Bruk

Dessa ankelstrumpor är perfekta för vardagsbruk, tack vare den höga bomullsandel som ger en mjuk och naturlig känsla, medan nylon och elastan bidrar till en flexibel och hållbar passform.

Lättskött och Praktiskt

Dessa strumpor är lätta att underhålla och behåller sin kvalitet även efter upprepade tvättar. De är ett praktiskt och hållbart val för alla som söker både stil och funktionalitet i sina strumpor.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: