0%

Frottestrumpor 3-pack

159 kr

Upptäck Frottéstrumpor för Bebisar

Detta 3-pack med frottéstrumpor för bebisar är en perfekt kombination av komfort och praktisk design. Tillverkade av en mjuk och hållbar blandning av 90% bomull, 9% nylon och 1% elastan, erbjuder dessa strumpor en skön känsla mot ditt barns känsliga hud.

OEKO-TEX® Certifierad Säkerhet

Dessa bebisstrumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och trygga för din bebis. Denna certifiering garanterar en produkt som är säker och hälsosam för ditt barn.

Mjuk och Skonsam Design

– Material: 90% bomull, 9% nylon, 1% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Mjuka och absorberande frottéstrumpor, perfekta för bebisars känsliga fötter
– Användning: Idealiska för dagligt bruk, håller små fötter varma och bekväma.

Perfekt för Aktiva Bebisar

Den höga andelen bomull ger en utomordentlig mjukhet, medan nylon och elastan ger strumporna en flexibel och hållbar passform. De är idealiska för bebisar som utforskar världen omkring sig.

Praktiska och Lättskötta

Dessa frottéstrumpor är lätta att sköta om och behåller sin form och kvalitet även efter upprepade tvättar. Detta 3-pack ger dig praktiska alternativ för daglig användning.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: