Elastiska Strumpor Bomull

Upptäck Elastiska Bomullsträningsstrumpor

Dessa elastiska bomullsträningsstrumpor är ett utmärkt val för aktiva individer som uppskattar komfort och kvalitet. Med en sammansättning av 97% bomull och 3% elastan, erbjuder dessa strumpor en överlägsen mjukhet och flexibilitet, vilket gör dem perfekta för sport och fysisk aktivitet.

Certifierad Kvalitet och Komfort

Dessa träningsstrumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de har testats och godkänts för att vara fria från skadliga ämnen. Detta garanterar att strumporna är säkra och hälsosamma för alla hudtyper, inklusive känslig hud.

Anpassningsbar och Hållbar Design

– Material: 97% bomull, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Elastiska för en perfekt passform och komfort under träning
– Användning: Idealiska för sport och fysiska aktiviteter, men även för vardagsbruk.

Optimal Komfort för Aktiv Livsstil

Den höga andelen bomull i dessa strumpor garanterar en mjuk och behaglig känsla, medan elastanet tillför nödvändig stretch för att hålla strumporna på plats. De är särskilt designade för att ge stöd och komfort under alla typer av rörelser.

Lättskött och Praktisk

Dessa träningsstrumpor är lätta att underhålla och håller sin kvalitet även efter flera tvättar, vilket gör dem till ett hållbart och praktiskt val för både träning och vardagsbruk.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: