0%

Bomullsstrumpor med Lockigt Mönster

47 kr

Utforska Varm ribbade Bomullsstrumpor med Lockigt Mönster

Dessa varmribbade bomullsstrumpor med lockigt mönster är en idealisk kombination av stil och komfort för kyligare dagar. Tillverkade med en högkvalitativ blandning av 90% bomull, 9% nylon och 1% elastan, erbjuder dessa strumpor både värme och hållbarhet.

OEKO-TEX® Certifierad Komfort

Dessa strumpor är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket säkerställer att de är fria från skadliga ämnen. Denna certifiering garanterar en trygg och hälsosam användning, vilket är särskilt viktigt för känslig hud.

Elegant och Funktionell Design

– Material: 90% bomull, 9% nylon, 1% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Design: Lockigt mönster längs med ribbstickningen för en unik och trendig look
– Användning: Perfekta för daglig användning, särskilt under de kallare månaderna.

Ultimat Värme och Komfort

Den höga andelen bomull ger en exceptionell mjukhet och värme, medan nylon och elastan bidrar till en flexibel och hållbar passform. Dessa strumpor är idealiska för att hålla fötterna varma och bekväma.

Lättskött och Mångsidig

Tack vare deras högkvalitativa material är dessa strumpor lätta att sköta om och håller sig vackra och funktionella även efter upprepade tvättar. De passar utmärkt till en rad olika skor och stilar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: