Bikinitrosa med Volanger Into The Blue UPF50

Utforska Into the Blue UPF50 Bikinitrosa med Volanger

Denna Into the Blue bikinitrosa med eleganta volanger är ett perfekt val för stranden eller poolen. Tillverkad av en högkvalitativ blandning av 92% nylon och 8% elastan, erbjuder denna bikinitrosa inte bara en fantastisk passform utan även utmärkt skydd mot solen med sin UPF50-certifiering.

OEKO-TEX® Certifierad och Solskydd

Denna bikinitrosa är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och säker för alla hudtyper. UPF50-certifieringen garanterar ett utmärkt skydd mot solens skadliga UV-strålar, vilket gör den idealisk för långa dagar utomhus.

Stilfull och Funktionell Design

– Material: 92% nylon, 8% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100, UPF50
– Design: Attraktiva volanger som ger en lekfull och feminin touch
– Användning: Perfekt för sommarens stranddagar och poolaktiviteter.

Komfort och Flexibilitet

Den höga andelen nylon ger en smidig och stretchig känsla, medan elastanet säkerställer en bekväm och hållbar passform. Denna bikinitrosa är designad för att vara bekväm att bära under hela dagen, oavsett aktivitet.

Lättskött och Hållbar

Denna bikinitrosa är lätt att underhålla och håller sin kvalitet och färg även efter upprepade tvättar och exponering för sol och saltvatten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: