0%

Basic Ribbade Strumpbyxor

95 kr127 kr

Utforska Basic Ribbade Strumpbyxor

Dessa Basic Ribbade Strumpbyxor är ett måste i varje garderob, perfekta för både vardagsbruk och speciella tillfällen. Med en sammansättning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan, kombinerar dessa strumpbyxor komfort och hållbarhet på ett enastående sätt.

Kvalitet och Komfort

Tillverkade av högkvalitativ bomullsblandning, erbjuder dessa strumpbyxor en mjuk och behaglig känsla mot huden. Elastanet i materialet säkerställer en flexibel och anpassad passform som håller formen genom dagen.

Certifierad och Miljövänlig

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Egenskaper: Ribbade för en klassisk och tidlös look
– Användning: Idealiska för alla åldrar och tillfällen, tack vare deras mångsidighet och komfort.

Säker för Alla Hudtyper

Dessa strumpbyxor är certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och säkra för alla hudtyper, även de mest känsliga.

Lättskött och Hållbar

Dessa strumpbyxor är inte bara bekväma och säkra att använda, utan också enkla att sköta om. De behåller sin kvalitet och komfort även efter flera tvättar, vilket gör dem till ett hållbart och pålitligt val.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: