0%

Basic Rib Korta Strumpor

39 kr47 kr

Upptäck Basic Rib Korta Strumpor

Basic Rib Korta Strumpor är en essentiell del av varje grundgarderob, perfekta för dagligt bruk tack vare deras enkla och bekväma design. Tillverkade med en högkvalitativ blandning av 75% bomull, 22% nylon och 3% elastan, erbjuder dessa strumpor en perfekt balans av komfort, hållbarhet och flexibilitet.

Kvalitet och Säkerhet i Fokus

Dessa korta ribbade strumpor är certifierade enligt OEKO-TEX® STANDARD 100, vilket garanterar att de är fria från skadliga ämnen. Detta gör dem till ett tryggt val för alla hudtyper, inklusive känslig hud.

Mjukhet och Anpassningsförmåga

– Material: 75% bomull, 22% nylon, 3% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100
– Egenskaper: Ribbat mönster för en klassisk look och bekväm passform
– Användning: Lämpliga för alla tillfällen, från vardagsliv till sportaktiviteter.

Skötsel och Lång Livslängd

Dessa strumpor är lätta att sköta om och behåller sin form och komfort även efter upprepade tvättar. Det högkvalitativa materialet säkerställer att strumporna är ett hållbart val för dagligt bruk.

Versatil och Stilren Design

Deras enkla men stilrena design gör dem till en mångsidig del av din garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: