Badshorts Into The Blue Ecowave UPF50

Utforska Into the Blue Ecowave/UPF50 Badshorts

Denna Into the Blue Ecowave/UPF50 badshorts är ett hållbart och funktionellt val för alla vattenälskare. Tillverkad av 100% polyester, erbjuder denna baddräkt en hållbar och miljövänlig lösning samtidigt som den ger utmärkt skydd mot solens skadliga UV-strålar med sin UPF50-certifiering.

OEKO-TEX® Certifierad och Miljövänlig

Denna baddräkt är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och trygg för användare. Den är tillverkad med Ecowave-teknik, en miljövänlig process som minskar miljöpåverkan och främjar hållbarhet.

Innovativ Design och Hög Solskyddsfaktor

– Material: 100% polyester
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100, UPF50
– Design: Boxerstil med modern och miljövänlig Ecowave-teknik
– Användning: Perfekt för simning, surfing och andra vattenbaserade aktiviteter.

Skön Passform och Lång Livslängd

Denna baddräkt är designad för att erbjuda en bekväm passform och hållbarhet. Polyesterkonstruktionen säkerställer att den torkar snabbt och håller sin form, även efter frekvent användning och exponering för klor och saltvatten.

Praktisk och Lättskött

Denna UPF50 badshorts är enkel att sköta om och behåller sin höga kvalitet över tid. Den är ett utmärkt val för den medvetna konsumenten som värdesätter både miljövänlighet och funktionalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: