Badshorts Crab Family Ecowave UPF50

Utforska Badshorts Crab Family Ecowave UPF50

Crab Family Ecowave UPF50 badshortsen är det perfekta valet för strandälskare som vill kombinera stil med miljömedvetenhet. Tillverkade av 100% polyester, erbjuder dessa badshorts både hållbarhet och komfort. UPF50-certifieringen garanterar ett utmärkt skydd mot solens skadliga UV-strålar, vilket gör dem till ett idealiskt val för soliga dagar vid stranden eller poolen.

OEKO-TEX® Certifierad och Miljövänlig

Dessa badshorts är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen. Med Ecowave-teknik, är de ett miljövänligt val som minskar miljöpåverkan och främjar hållbarhet.

Charmig och Funktionell Design

– Material: 100% polyester
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100, UPF50
– Design: Lekfullt krabba-tema som är perfekt för barn och familjer
– Användning: Utmärkt för vattenlekar, simning och strandaktiviteter.

Komfort och Hållbarhet

Dessa badshorts är designade för att vara bekväma och hållbara. Polyesterkonstruktionen säkerställer att de torkar snabbt och håller sin form och färg, även efter upprepade användningar och exponeringar för klor och saltvatten.

Praktisk och Lättskött

Dessa badshorts är lätta att underhålla och håller sin höga kvalitet över tiden, vilket gör dem till ett praktiskt och långsiktigt val för sommarens alla äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: