Baddräkt Dino One-piece UPF50

Utforska Baddräkt Dino UPF50

Denna “Dino UPF50” baddräkt är det perfekta valet för små dinosaurieälskare som tillbringar tid vid vatten. Tillverkad av en högkvalitativ blandning av 92% nylon och 8% elastan, erbjuder denna baddräkt en utmärkt passform med optimal rörelsefrihet. UPF50-certifieringen ger ett effektivt skydd mot solens skadliga UV-strålar.

OEKO-TEX® Certifierad Kvalitet och Säkerhet

Denna baddräkt är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är testad och fri från skadliga ämnen. Denna certifiering säkerställer att baddräkten är säker och skonsam för barnens känsliga hud.

Dinosaurietema och Komfortabel Design

– Material: 92% nylon, 8% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100, UPF50
– Design: Lekfullt dinosaurietema som gör badtiden roligare
– Användning: Idealisk för simning, strandlek och andra utomhusaktiviteter i solen.

Flexibel och Hållbar

Denna baddräkt är designad för att vara både flexibel och hållbar. Den höga andelen nylon ger en smidig och stretchig känsla, medan elastanet säkerställer att baddräkten sitter perfekt på kroppen och behåller sin form.

Lättskött och Praktisk

Denna UPF50 baddräkt är enkel att sköta om och håller sin kvalitet och färg även efter frekvent användning och tvättar, vilket gör den till ett hållbart och praktiskt val för sommarens alla äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: