Baddräkt Asymmetrisk Halsringning Into The Blue UPF50

Utforska Into the Blue UPF50 Baddräkt med Asymmetrisk Halsringning

Denna Into the Blue UPF50 baddräkt med en unik asymmetrisk halsringning är en perfekt kombination av modern stil och funktionellt solskydd. Tillverkad av en högkvalitativ blandning av 92% nylon och 8% elastan, erbjuder denna baddräkt en utmärkt passform med optimal komfort och rörelsefrihet.

Solskydd och OEKO-TEX® Certifierad

Denna baddräkt är inte bara stilfull utan också funktionell med sin UPF50-certifiering, vilket ger ett högklassigt skydd mot solens UV-strålar. Dessutom är baddräkten OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och säker för alla hudtyper.

Unik Design och Bekväm Passform

– Material: 92% nylon, 8% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100, UPF50
– Design: Asymmetrisk halsringning som skapar en modern och attraktiv look
– Användning: Idealisk för både strandbesök och simning, kombinerar stil och skydd.

Komfort och Langleverande Kvalitet

Den höga andelen nylon kombinerat med elastan ger baddräkten både flexibilitet och hållbarhet. Den är designad för att vara bekväm att bära under hela dagen och behålla sin form och kvalitet även efter frekvent användning.

Praktisk och Lättskött

Denna baddräkt är lätt att underhålla och håller sin kvalitet, färg och passform även efter upprepade tvättar och exponering för klor och saltvatten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: