Badbyxor Into The Blue UPF50

Upptäck Into the Blue UPF50 Badbyxor

Denna Into the Blue UPF50 Badbyxor erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet för alla vattenaktiviteter. Tillverkad med en högkvalitativ blandning av 92% nylon och 8% elastan, ger denna baddräkt en bekväm och smidig passform samtidigt som den erbjuder utmärkt skydd mot solens skadliga strålar.

Solskydd och OEKO-TEX® Certifierad Kvalitet

Med UPF50-certifiering ger denna baddräkt ett effektivt skydd mot UV-strålar, vilket är essentiellt för långa dagar vid stranden eller poolen. Dessutom är baddräkten OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och säker för alla hudtyper.

Modern Design och Flexibilitet

– Material: 92% nylon, 8% elastan
– Certifiering: OEKO-TEX® STANDARD 100, UPF50
– Design: Modern boxerstil som erbjuder en både sportig och elegant look
– Användning: Idealisk för simning, surfing och andra vattenbaserade aktiviteter.

Hög Komfort och Hållbarhet

Den höga andelen nylon i kombination med elastan garanterar både hållbarhet och en stretchig passform som anpassar sig efter kroppen. Denna baddräkt är designad för att vara både bekväm och funktionell.

Praktisk och Lättskött

Denna UPF50 badbyxor är lätt att underhålla och behåller sin kvalitet även efter frekvent användning och tvätt. Den är ett praktiskt och hållbart val för alla som uppskattar kvalitet och funktionalitet i sin badklädsel.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: