33%

Teddy Fleecejacka Huva Höst/Vinter

599 kr 399 kr

Teddyjacka för ditt barn från Color Kids. Jackan stängs med en kvalitetsdragkedja fram. Ett hakskydd ser till att dragkedjan inte stör under hakan. Jackan har huva och yttre fickor framtill. Color Kids logotyp på bröstet. Det finns en behändig namnskylt inuti. Jackan är gjord i återvunnet material.

100% Polyester
Tvätta 40 °C
Ingen blekning
Får ej torktumlas
Dropptorka
Stryk ej
Kemtvätta ej

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: