Skidjacka Ski Jacket Quilted

899 kr

Supersmart, varm skidjacka tillverkad av mjukt återvunnet material med en helt ny typ av fyllning som kan innehålla mycket luft. Å andra sidan kan luften pressas ut, så jackan är lätt att packa ner för skidsemestern och tar väldigt lite plats. Skidjackan har en snygg design i starka färger med mörka raglanärmar och huva och halsringning. Praktiska funktioner som innermuddar med tumutrymme, ficka för liftkort i vänster ärm och invändig snöfälla med tryckknappar nedtill. Skidjackan stängs med en kvalitetsdragkedja med hakskydd och bra inre vindstång. Skidjackan är både vindtät, ventilerande och vattentät med ett vattenpelartryck på 10 000 mm. Svetsade sömmar. Avtagbar huva med tryckknappar och elastiskt band i ansiktet. Utvändiga fickor med dragkedja. Reflekterande logotyper på flera ställen på jackan. Impregnerad med BIONIC-FINISH® ECO, som är en ekologiskt baserad och fluorfri beläggning. Den breda resåren nedtill ger jackan en bra passform. Jackan finns i många färger för både flickor och pojkar.

Sammansättning: 100% Polyester
Tvätt: Tvätta i 40° skonsamt
Blekning: Ingen blekning
Torktumling: Torktumla med låg värme
Strykning: Ej strykning
Kemtvätt:Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: