Regnset Fleecefoder

749 kr

Tvåfärgat regnset från COLOR KIDS. Setet består av en regnjacka och regnbyxor i återvunnen PU. Kitet har flera reflekterande detaljer och alla sömmar är tejpade. Materialet är andningsbart, vind- och vattentätt, så ditt barn kan vara ute i regn och vind utan att bli blött. Testat vattenpelartryck på 8 000 mm. Jackan stängs med en kvalitetsdragkedja framtill. Bra invändig vindstolpe. Hakskydd säkerställer att dragkedjan inte stör under hakan. Jackan har en avtagbar huva, elastisk vid handlederna med tryck. Avtagbara fotremmar. Det finns en namnbricka inuti.

Sammansättning: 100% Polyester med polyuretanbeläggning
Tvätt: Tvätta i 40°
Blekning: Ingen blekning
Torktumling: Ej torktumling
Torkning: Hängtorkning
Strykning: Ej strykning
Kemtvätt: Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: