Regnställ Regnkläder Rain Set Solid PU

699 kr

Color Kids-regnkläder med både jacka och byxor av återvunnet PU. Regnkläderssetet är helt vattentätt med tejpade sömmar och ett vattenpelartryck på 10 000 mm. Regnjackan har reflextryck både fram och bak samt resår vid handled och fåll. Regnjackan stängs med dragkedja och vindstång med tryckknappar. Avtagbar huva med tryckknappar, resår och fleecefoder. Regnbyxorna har resår vid anklarna, reflexdetaljer på båda benen och praktiska stövelband. Regnbyxorna är gjorda som overaller med elastiska hängslen.

Sammansättning: 100% Polyester med polyuretanbeläggning
Tvätt: Tvätta i 40°
Blekning: Ingen blekning
Torktumling: Ej torktumling
Torkning: Hängtorkning
Strykning: Ej strykning
Kemtvätt: Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: