Vinterjacka / Quiltad Jacka – Packable

519 kr

Quiltad jacka för ditt barn från COLOR KIDS. Materialet är andningsbart, vatten- och smutsavvisande. Jackan stängs med en kvalitetsdragkedja framtill. Bra invändig vindstång. Hakskyddet ser till att blixtlåset inte kommer i vägen under hakan. Det finns en namnskylt inuti. Vinterjackan är impregnerad med BIONIC-FINISH® ECO, som är en miljövänlig impregnering som är biologiskt nedbrytbar och utan fluorämnen. En tygpåse medföljer jackan, i vilken jackan kan packas.

Sammansättning: 100% Polyester
Tvätt: Tvätta i 40° skonsamt
Blekning: Ingen blekning
Torktumling: Torktumla med låg värme
Strykning: Ej strykning
Kemtvätt:Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: