30%

Gummistövlar Wellies

Det ursprungliga priset var: 399 kr.Det nuvarande priset är: 279 kr.

Klassiska Wellies gummistövlar från Color Kids. Gummistövlarna har Color Kids-loggan på utsidan med reflekterande yta. Yttersulan är gjord av gummi med ett bra mönster i botten som säkerställer ett bra fäste på våta underlag. Innersulan kan tas av så att stövlarna kan torka snabbt. Finns i flera vackra färger. Tillverkad av 100% naturgummi. Gummistöveln är smalare i hälen för optimal komfort och rörelse. Som en tumregel ska stöveln vara i längden av foten plus ett finger, för att säkerställa passform och plats för en tjock strumpa.

100% naturgummi

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: