Balaclava Merino Vindstoppare

349 kr

Stickad elefantmössa i 100% merinoull från Color Kids. Elefantmössan är töjbar och har en bra passform som sluter runt ansiktet. Mössan är lite längre fram och bak, vilket hjälper till att skydda hals och nacke från kyla och vind . Elefantmössan har ett extra lager tyg vid öronen som skyddar mot vinden. Bra under cykelhjälmen eller skidhjälmen. Den är gjord i en stickad ullkvalitet som känns mjuk och skön. Ull är 100% naturligt och motståndskraftig mot både vatten och smuts. Ull är temperaturreglerande vilket hjälper barnet att hålla sig varmt när det är kallt ute men har också en kylande effekt när det är varmt.

100% stickad ull
100% mulesing-fri
Tvättas 40 °C fintvätt
Ingen blekning
Torktumling på låg värme
Stryk ej
Får ej kemtvättas

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: