0%

Baby Regnställ AOP PU

524 kr

Upptäck vårt underbara all-over-print regnställ från Color Kids, skräddarsytt för att hålla ditt barn torrt och bekvämt under alla regniga äventyr. Med flera reflekterande detaljer och tejpade sömmar är detta regnställ både funktionellt och stiligt.

Funktioner och Fördelar:
Regnkläderna kännetecknas av deras andningsbara, vindtäta och vattentäta material, så att ditt barn kan leka utomhus oavsett väder. En testad vattenpelare på 8 000 mm garanterar att ditt barn förblir torrt, även under de mest intensiva regnskurarna.

Med en kvalitetsdragkedja framtill är regnstället enkelt att ta på och av, medan en inre vindslå ger extra skydd mot vind och kyla. En hake beskyddare ser till att dragkedjan känns mjuk under hakan, och erbjuder maximal komfort.

Detta regnplagg är försett med en avtagbar huva och elastiska handleder med tryckknappar, vilket garanterar en skräddarsydd passform för varje barn. Regnkläderna kombinerar både funktionalitet och mode, med sitt unika all-over-print mönster som säkert kommer att bli en favorit.

Material och Skötsel:
Tillverkat av 100% polyester med polyuretanbeläggning, vilket gör regnstället hållbart och lätt att rengöra. Tvätta vid 40° för optimal rengöring, men undvik blekmedel, torktumling, strykning och kemtvätt för att bevara regnklädsplaggets kvalitet.

Låt inte regnet hindra ditt barns utomhusäventyr. Våra regnkläder från Color Kids är designade för att kombinera skydd, komfort och stil. Varje detalj, från de tejpade sömmarna till de reflekterande detaljerna, är noggrant utformad för att möta och överträffa dina förväntningar.

Tveka inte – lägg till detta regnställ i din varukorg idag och se ditt barn njuta av varje regnig dag med leende och självförtroende. Med dessa regnkläder är varje regnskur en möjlighet till äventyr och upptäckt!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: