Bordstablett

139 kr

Ingen mer röra!

Äntligen lanserade vi en bordstablett i silikon till vårt servis, vilket gör det ännu lättare att städa efter våra små. Och också göra det mindre stressigt att låta våra barn utforska maten utan att göra en enda röra i processen.

Tallriken kommer att få bättre grepp och som en bonus gör det att våra servisset ser ännu bättre ut! Material: 100% silikon
Fri från BPA, PVC och ftalater.
Livsmedelssäker godkänd i enlighet med EU:s ramförordning (EG) nr 1935/2004 och LFGB och U.S. Food and Drug Administration (FDA).
Tvätta för hand eller i diskmaskin.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: