Sked/gaffel Set

99 kr

Detta bestickset är idealiskt för barn från 1 år och uppåt. Formen på handtaget ger barnet ett stadigt grepp och gör det lätt att skjuta och spetsa maten.

– Tillverkad av FSC®1 och PEFC-certifierad träfiber och biobaserad PP

– Lämplig för varm och kall mat och konservering

– Tvätta servisen före första användningen

– Kan diskas i diskmaskin

– Värm inte i mikrovågsugn

– Återvinn med plast

– Vårt material är testat och godkänt för kontakt med livsmedel enligt förordningen 1935/2004 och 10/2011

​​​​​​*Vår hållbara biokomposit är gjord med naturliga element; därför kan små färgdefekter eller inkonsekvenser förekomma.’- Tillverkad av FSC®1 och PEFC-certifierad träfiber och biobaserad PP

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: