10%

Haklapp

Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 116 kr.

Inga fler stökiga middagar
I våra fem signaturfärger kompletterar den här haklappen vår servis perfekt. Precis när du trodde att dina måltider inte kunde bli vackrare!

Vår haklapp är gjord av en mjuk och skön silikon som inte lämnar några röda märken på ditt barns hals. Silikonet är naturligtvis BPA-, PVC- och kan återvinnas med plast.
Den har en djup, robust spillficka som gör det nästan omöjligt för maten att hitta till golvet. Njut av dina måltider! Material: 100% silikon
Fri från BPA, PVC och ftalater
Livsmedelssäker godkänd i enlighet med EU:s ramförordning (EG) nr 1935/2004 och LFGB och U.S. Food and Drug Administration (FDA)
Tvätta för hand eller i diskmaskin

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: