20%

Mugg 2-pack 7,5 cm

88 kr110 kr

Beskrivning

Cink Mugg 2-pack 7,5 cm – Perfekt för hela familjen

Drick upp! Hela din familj kommer att älska dessa muggar eftersom de är lätta och den perfekta storleken för både små barns händer och för vuxna. För de minsta familjemedlemmarna kan muggarna användas tillsammans med ett rörlock, vilket gör dem idealiska för både picknickar, kvällste i soffan eller stökiga luncher med dina barn.

Hållbarhet och Material

Cink Mugg 2-pack är tillverkade av FSC®1 och PEFC-certifierad träfiber samt biobaserad PP. Dessa materialval gör muggarna både miljövänliga och hållbara. De är lämpliga för både varm och kall mat och dryck, vilket gör dem mycket mångsidiga i användning.

Användning och Skötsel

Innan första användningen bör muggarna tvättas. De kan diskas i diskmaskin men bör inte värmas i mikrovågsugn. Eftersom muggarna är gjorda av en hållbar biokomposit som innehåller naturliga element, kan små färgdefekter eller inkonsekvenser förekomma, vilket bidrar till deras unika charm.

Säkerhet och Bekvämlighet

Muggarna är designade för att vara säkra för både barn och vuxna, med en lätt vikt och en storlek som passar små händer. Trots att sippy lock inte ingår, kan de köpas separat för att göra muggarna ännu mer barnvänliga.

Artikelnr:

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.