Chillipeeps 3 i 1 pipskruv

129 kr

I lager

Chillipeeps 3 i 1 pipskruv: Enkla måltider på språng

Gör matningen enkel och bekväm med Chillipeeps 3 i 1 pipskruv. Denna innovativa pipskruv låter dig enkelt skruva ner pipen i tetraförpackningar med t.ex. välling eller mjölkersättning, vilket eliminerar behovet av nappflaskor och minimerar disken. Perfekt för resor eller för att göra vardagen lite smidigare.

Passar alla tetraförpackningar

Chillipeeps pipskruv är designad för att passa alla tetraförpackningar, vilket gör den mångsidig och lättanvänd. Oavsett om du använder välling eller mjölkersättning, kan du vara säker på att pipskruven kommer att göra matningen enkel och bekymmersfri.

Inkluderar koppling för vissa PET-flaskor

Förutom den praktiska pipskruven ingår även en koppling som passar vissa PET-flaskor, såsom mineralvattenflaskor från Evian och Volvic. Dessa märken har en mycket lägre mineral- och salthalt jämfört med andra mineralvattenmärken, vilket gör dem säkra att ge till små barn.

Viktigt att observera

Observera att denna koppling INTE passar till standard PET-flaskor som CocaCola, Fanta, Loka och de flesta andra mineralvattenmärken. Dessa märken rekommenderas inte för små barn på grund av deras höga innehåll av mineraler, salt och socker.

Med Chillipeeps 3 i 1 pipskruv kan du göra måltiderna smidigare och säkrare för ditt barn, oavsett var ni befinner er. Enkel att använda och perfekt för föräldrar som vill ha en bekymmersfri matningsupplevelse.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011123