0%

Regnställ Regnkläder Rain Set AOP

454 kr524 kr

Stig in i en värld av komfort, stil och hållbarhet med vårt återvunna regnställ, komplett med jacka och byxor. Detta ensemble av regnkläder garanterar att du förblir torr och bekväm även under de mest ihärdiga regnskurarna, tack vare dess överlägsna vattentäthet och sofistikerade design.

Funktioner och Fördelar:
Vår regnjacka, tillgänglig med ett iögonfallande all-over-print, är utrustad med en avtagbar huva med tryckknappar, och erbjuder en flexibel passform och skydd mot elementen. Elastik vid handlederna, anklarna och runt ansiktet garanterar att regnkläderna sitter bekvämt och skyddande.

Regnbyxorna, utrustade med justerbara CeLaVi elastiska band upp till storlek 100 och elastik i midjan från storlek 110, ger en anpassningsbar passform för alla kroppsformer. Elastiska och justerbara bootstraps försäkrar att dina byxor sitter säkert, oavsett aktivitet.

Med en reflexband vid handleden och ankeln, höjer dessa regnkläder säkerhetsstandarden och gör dig synlig även i svagt ljus. En vattenpelare på 10 000 mm med svetsade sömmar gör både jackan och byxorna helt vattentäta.

Material och Skötsel:
Tillverkade av 100% polyester med polyuretanbeläggning, dessa regnkläder är både hållbara och lätta att underhålla. För bästa vårdresultat, tvätta vid 40°, undvik blekning, torktumling, strykning och kemtvätt.

Vårt återvunna regnställ är inte bara ett steg framåt i modets värld, utan också ett steg mot en grönare planet. Njut av ultimat skydd mot regnet, med vissheten om att du har gjort ett miljömedvetet val.

Gör regniga dagar till äventyr med vårt återvunna regnställ. Varje detalj, från den vattentäta designen till de justerbara passformarna, är skapad med din komfort och säkerhet i åtanke.

Vänta inte! Lägg till dessa mångsidiga regnkläder i din varukorg idag och förvandla varje regnig dag till en möjlighet att visa upp din stil och ditt miljöengagemang. Med detta regnställ är du alltid redo att möta dagen, regn eller solsken!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: