0%

Regnkläder Basic Set Solid PU

384 kr

Praktiskt och slitstarkt PU-regnset från CeLaVi. 100% vind- och vattentätt med ett vattenpelartryck på 5000 mm. Finns i många olika färgvarianter och har en bra passform som passar både killar och tjejer. Regnsetet har många bra egenskaper som t ex den avtagbara huvan med tryckknappar, stängning fram med både dragkedja och tryckknappar, resår vid vrister och handleder samt kardborreknäppning vid handleden, elastiska fotband och reflexremsor på höger arm och ben. Setet har regnbyxor, justerbara hängslen och snäppspännen i stl 70-100. Både en elefant och CeLaVi-loggan på jacka och byxor.

Polyuretan
5 000 mm
100% polyester med polyuretanbeläggning
Tvätta 40 °C
Ingen blekning
Får ej torktumlas
Dropptorka
Stryk ej
Kemtvätta ej

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: