Nattlinne / Klänning – Nightdress SS-AOP

379 kr

Söt nattlinne från CeLaVi i singeljersey. Klänningen har ett sött all-over tryck av små blommor och korta ärmar med vågiga kanter. Fina feminina detaljer. Klänningen har mjuka ribbade kanter vid hals och ärmar. Skönt mjukt material som är skönt för barnet att sova i. Certifierad enl STANDARD 100 av OEKO-TEX® Cert. Nej. 2276-364 DTI

Sammansättning: 67% Viskos 28% Bomull 5% Elastan
Tvätt: Tvättas i 40° skonsam
Blekning: Ska ej blekas
Torktumling: Ej lämplig för torktumling
Strykning: Får ej strykas
Kemtvätt: Ska ej kemtvättas

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: