Stödgördel XL Svart

199 kr

I lager

Unik designad stödgördel för gravida

Upptäck Carriwells stödgördel för gravida, utformad för att aktivt förebygga ryggont under graviditeten. Med sin unika design ger stödgördeln effektiv avlastning för muskulaturen och erbjuder omsorgsfullt stöd för såväl mage som ländrygg.

Effektiv avlastning och stöd

Denna stödgördel är inte bara en stödjande accessoar; den är en nödvändighet för att minska belastningen på din kropp. Den speciella konstruktionen ger stöd till nedre delen av ryggen och en uppåtlyftande känsla för magen, vilket ger en märkbar lättnad under dagens alla timmar.

Designad för diskretion

Carriwells stödgördel för gravida är designad för att kunna bäras diskret under även de tightaste kläderna. Tack vare dess genomtänkta design och materialval, kan du känna dig bekväm och stödd utan att göra avkall på din stil.

Ökande stöd för växande magar

Stödgördeln anpassar sig efter din växande mage, och är designad för att försiktigt öka stödet i takt med att din mage växer. Detta säkerställer kontinuerligt stöd och komfort under hela graviditeten.

Varsam och anpassningsbar konstruktion

Med extra stretch över magen, kombinerat med stöd under och runt om, erbjuder Carriwells stödgördel en skonsam och anpassningsbar lösning för gravida. Denna balans mellan flexibilitet och stöd ger optimal komfort och stöd genom alla graviditetens faser.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010948