Vattenkanon Airplane Play Set +18 m

Det ursprungliga priset var: 264 kr.Det nuvarande priset är: 211 kr.

I lager

Beskrivning

Spännande Vattenkanon med Flygplansdesign

Ge ditt barn en oförglömlig lekstund med vår unika vattenkanon formad som ett flygplan. Genom att enkelt placera leksaken i vatten och dra ut den bakre spaken fylls flygplanet med vatten. När spaken sedan trycks framåt skjuter vattenkanonen vatten genom små hål i propellern och toppen av kaktusarmen/moroten. Perfekt för siktlek med medföljande sugproppsbläckisar som roterar och sprutar vatten, vilket bidrar till timmar av nöje och skratt.

Lekfull Inlärning och Utveckling

Den här vattenkanonen är inte bara rolig utan också utbildande. Leken uppmuntrar till utveckling av finmotorik och koordination genom att sikta och skjuta på rörliga mål. Den ger också en utmärkt möjlighet att lära barnet om orsak och verkan, allt medan de utforskar egenskaperna hos vatten.

Produktdetaljer

Med sina kompakta dimensioner (höjd: 260 mm, längd: 240 mm) är denna vattenkanon lätt att hantera för små händer. Den är rekommenderad för barn från 18 månader och uppåt, vilket gör den till en utmärkt present för nästan alla tillfällen. Låt din lilla upptäcktsresande dyka in i världen av kreativ vattenlek!

Artikelnr: MX-0010759

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.